Hjälp med kreditkort Skuldtitlar

Att hantera skulden

Kreditkortsfordringar följer en deprimerande förutsägbart mönster. Först ska du komma efter och få en artigt brev säger att du behöver för att göra en betalning. Sedan får du ytterligare mer brådskande brev frågar varför du inte har svarat på den första bokstaven. Nästa du börjar få telefonsamtal från kreditkortsföretaget. Flera samtal, ibland tre, eller fyra om dagen, speciellt på kvällen när du försöker stänga av och koppla av.

Efter ett tag ge upp på den och hänvisa
Att hantera kreditkortsfordringar får vara extremt stressande och, eftersom fler och fler börjar upptäcka att det är lätt att ta till kredit. Den är inte alls lika lätt att komma ur det. Här är några tips du kan använda för att hjälpa dig hantera kreditkort skuld.

Dra ner på utgifter. Du kommer att behöva alla pengar som du kan få prova och service skulden. Det är inte roligt, men det är bättre än ett inkassoföretag som gör ditt liv till ett helvete.

Kontakta dina fordringsägare: Ignorerar eller för att undvika telefonsamtal från dina fordringsägare kommer inte att göra dem besluta att bara ge upp och glömma. Ränta kommer fortsätta att få. Och otäckt brev i stora röda typ från inkassobyråer kommer att fortsätta att falla mycket ofta på dörrmattan. Det är faktiskt i den bästa ekonomiska intressen av dina fordringsägare att nå en överenskommelse med er, så prata med dem, förhandla och ser om du kan komma fram till en återbetalningsplan. Då är det viktigt du håller dig till den. Ta inte över lova vad du kan betala. Hamna på efterkälken och ni kommer tillbaka på ruta ett.

Credit rådgivning kan vara ett alternativ, men gör dina läxor. Lågkonjunkturen har varit en boom verksamhet för vägledare cowboy skulden som vill inget hellre än att ta pengar av dig och gör din skuld situationen ännu värre. Kontrollera med officiellt godkänd och ansedda rådgivarna. En skuld advokat bör kunna peka i rätt riktning.

Bo engagerad och aktiv för att minska din skuld. Gör en budget och håll dig till den. Sakta men säkert inte vinna loppet, och få ut av skulden cykeln är en enorm lättnad.

No comments:

Post a Comment