Fördelar med Self Managed Super fonderna

När du använder en SMSF som ett alternativ till en förvaltas super fonden kommer du snart börja se en rad fördelar kommit fram som följd.

Ta kontrollen

En egenföretagare som ger dig möjlighet att fatta beslut om var dina pengar är placerade. Oavsett om det är aktier, obligationer, fastigheter eller kontanter, kan du välja exakt hur mycket du investerar i vilket alternativ och när du vill flytta investeringar om förändringar på marknaden. Det verkligen låter dig göra det bästa av varje situ
Lägre Leverantörsreskontra Skatt

Superannuation debiteras ett 15% skatt på bidrag, intäkter och även på den sista utbetalningen av fondens. Många väljer att göra ytterligare betalning till sina egna, eftersom skatten på denna är mycket lägre än vad som beräknas på regelbunden inkomst. Under livet i detta kan innebära tusentals extra dollar ansamlas.

Skydd

Alla självstyrt super medel skyddas från konkurs och andra rättsliga anspråk, så om något händer dina ägg pension boet är säker.

Lägre avgifter

En av de största fördelarna med ett SMSF är lägre avgifter den erbjuder förvaltare. debiterar sina årliga avgifter som grundar sig på saldot på ditt super, så ju mer du har på kontot, desto mer kommer de att ta som följd. Dessa avgifter inte bara öka, eftersom ditt bo ägget växer, men beräknas på en procentsats glidande skala. Å andra sidan kommer en egen avgift endast en fast avgift som aldrig kommer att öka som din super konto växer.

Andra förmåner

* Ingen förvaltas super medel tillåtas kontrollera tidpunkten för och avyttring av tillgångar. Detta innebär att om du får en tillgång idag och det uppskattar en viss procent av den tid du går i pension, kan du överföra den till att uppfylla pensionsfond och betalar du ingen skatt på realiserade vinst på tillgången.

* SMSF s möjliggör avdragsgilla försäkringspremier.

* Det finns ingen nedre bidrag och inte heller några begränsningar på hur ofta bidrag till ett självstyrt super fond.

Det finns en enorm mängd fördelar som följer med ett självstyrt super fond, men det är viktigt att förstå om de uppfyller dina krav så att du kan få ut det mesta av din super.

No comments:

Post a Comment