Oss Bankerna är i knipa - Don't Let sina misstag påverkar din finansiella situation!

Bankerna tjäna en enorm syfte i denna värld.

De tar in personer inlåning och pool ihop dem för att låna ut dem till företag eller privatpersoner som behöver kapital för ett affärsmöjlighet de har. Denna affärsmöjlighet skulle kunna vara ett företag som vill utvidga eller en person som vill köpa ett hem.

Ju mer folk sparar, desto mer pengar som finns i banksystemet och den ökade pengar leder till fler lån och mer ekonomisk tillväxt. Denna tillväxt är naturlig och hälsosam eftersom människor
Detta blir en frisk rund formel som sammanfattas i sig: "högre sparande" leder till "mer lån till företag" vilket leder till "mer företagens investeringar", vilket leder till "stora konsumenternas val" och naturligtvis fler jobb skapas längs vägen som ytterligare bränsle ekonomin framåt.

Tja, de flesta av oss är medvetna om graden av US sparande var faktiskt negativ förra året, vilket betyder att vi spenderade mer än vi gjort. Detta är en minskning från att spara 7,5% av vår lön endast 30 år sedan. Så vi ser att den nuvarande högkonjunkturen inte har byggts på genom att folks besparingar.

Å andra sidan, ekonomier växer även när räntorna sätts artificiellt låga som de hade i USA. Med så låga främjat fastighetsbubbla till nya, fantastiska priser aldrig tidigare sett i USA och världen. Och det fantastiska är att det inte finns några ekonomiska skäl för de höga bostadspriserna utanför besättningen mentalitet tror att priserna kommer att hålla går upp.

Jo, vi har passerat den punkten och nu ser sjunkande priser och ökande lager av bostäder för försäljning.

Problemet med bankerna är att de fastnar i besättningen mentalitet också, att öka den mängd pengar de lånar för folk att köpa hem. Och inte bara det, de gör det på ett mer riskfyllda och mer riskfyllda sätt att använda justerbar sats inteckningar.

Närvarande amerikanska affärsbankerna ansiktet otroliga risker, eftersom mer än 60% av deras totala förtjänst tillgångar bolånerelaterade! Låt mig upprepa att över 60% av amerikanska kommersiella bankens tillgångar inteckning - ett efterkrigstidens rekordhög.

Som en följd av ovanstående risker som bankerna problem händer på fastighetsmarknaden skulle få stark negativ följder för det amerikanska banksystemet. Som ett exempel kan nämnas det japanska banksystemet krympling efter boom av 1980-talet när de koncentrerat mycket av sitt kapital i fastigheter. Japans spenderat följande 14 åren på ett ekonomiskt doldrum och är nu bara börjar se dagens ljus.

Nu när räntorna går upp, och kommer att fortsätta gå upp, finns människor som används justerbar inteckningar känna nypa ökande månatliga inteckning betalningar. Som ett resultat, avskärmning skattesatser är upp 38% jämfört med förra året och bankens botten rader känsla detta nypa.

Miljardären Warren Buffet sade nyligen att han har studerat de senaste bankernas balansräkningar och är mycket oroad över det ökande antalet uteblivna betalningar för sina böcker.

Poängen är att även om bankerna inte är beredda och väldiversifierad det betyder att du ska vara ännu mer! Hur förbereda dig diskuteras i detalj i det nyligen utfärdade eReport titeln "recession - hur man överlever och trivs".

No comments:

Post a Comment