Övervakning och hantera Money Manager

Investeringsresultat inte bara hända, det måste finnas en process för att få bättre resultat. Det finns nästan 15.000 fonder tillgänglig för dig att investera i. Hur bestämmer ni vilken som är rätt för dig? När du väljer de som är rätt för dig, hur gör du mäta din framgång? Pengar krubba är människor och de måste övervakas och mätas, de måste hållas ansvariga för sina resultat. Du behöver inte betala mycket för genomsnittet fondens resultat (bara investerar i index).

Än genomsnittet fondens r
-1 Placeringsfondens bör vara minst tre år. Har ett team eller en enskild förvalta fonden? Hur länge har den nuvarande lagledare pågått i portföljen?

-2 Fonden skall ha en minst $ 75 miljoner euro enligt ledning

-3 Innehaven skall överensstämma med den stilen. De bör ha mer än 20% av portföljen investeras i icke-närstående tillgångar klasser. Till exempel: En Large Cap Growth produkten ska hålla mer än 20% kontant, ränte-och / eller internationella värdepapper.

-4 Korrelation stil eller i grupp: Fonden bör vara starkt beroende av tillgångsslaget av investeringen alternativ. Med andra ord, om de är att hantera små företag lager, se till att de verkligen satsar på små lager.

5.) Se till att fonder avkastning är i förhållande till den risk de tar. Du kan mäta en medel risk genom att använda Alpha och Sharpe ratio.

6. Fonderna prestanda bör utvärderas mot dess jämnåriga utbyte mot 1,3 och 5 års kumulativ avkastning.

Syv.) Fonden driftskostnadsprocent och avgifter bör inte vara i botten kvartilen (dyraste).

8+ Det bör inte uppfattas organisatoriska problem och samma portföljförvaltning team bör finnas i minst två år.Efter dessa åtta steg kommer att räcka långt för att hjälpa dig välja och övervaka en Money Manager till dig. En stor resurs för denna information återfinns på Morningstar.

No comments:

Post a Comment