Oanvända Kontroller Totalt Millions!

Det finns hundratusentals oinlösta checkar som ligger över hela landet med delstatsregeringarna, den federala regeringen, försäkringsbolag och så vidare. Dessa kontroller som gavs ut för löner, utdelningar, återbetalning, mot försäkringsavtal, oförlöst presentkort och en mängd andra skäl. Eftersom kontrollerna antingen var tillbaka obeställbara eller försvann och aldrig löses, klassificerade som outtagna kontrollerna.

Bara en stat, Oregon, har outtagna pengar, inbegripet det totalt över $ 200< miljoner och varje kostar $ 32 miljoner till TOT hans belopp. Om en stat har så mycket, det som kommer att summan av oinlösta kontroller som ligger i alla de 50 stater? Och hur är den federala regeringen, som har miljarder dollar värt av oinlösta checkar för skatteåterbäring och outtagna statsobligationer?

Federal och landsting, försäkringsbolag och pensionsfonder gör sitt bästa för att återvända dessa pengar, men oftast den rättmätige ägaren inte kan spåras. Personer som har rätt till dessa oinlösta checkar har antingen ändrat sin adress och inte lämnat någon överlämnar informationen bakom eller kan ha dött lämnar efter mottagare som inte vet att de kan ha rätt till de finner på grund av den avlidne. Även om du tror att ingenting är på grund av dig, det är värt att kontrollera - Du kan ha en förmögenhet som du inte vet om.

Problemet är att det inte finns någon central källa eller databas där all information om outtagna kontroller finns. Varje stat och varje federal myndighet har egna uppgifter. Att försöka hitta dessa kontroller på grund av dig, har du två alternativ:

- Börja kontrollera webbplatser eller kontakta organ eller företag där du tycker att det mycket att outtagna kontroller beroende på er. Det är okej om du har en idé om var du ska leta. Om du inte söka i så många databaser får en ohanterlig uppgift.

- Om du inte vet var eller hur man söker det, kontakta en av den välkända bolag som har sammanställt olika databaser till en mästare en av sina egna och kommer att kunna använda sina register och söka expertis för att hjälpa dig att hitta det som är rätteligen ert.

No comments:

Post a Comment